Luděk Tvrdý

Kontaktujte herce
Dovednosti
  • bojová umění
  • brusle
  • hokej
  • inline
  • jízda na koni
  • jízda na motorce
  • lezení na stěně
  • lyže
  • pingpong
  • řidičský průkaz
  • společenské tance
  • šerm
Jazyky
  • čeština
  • slovenština
  • angličtina
  • polština
Biografie

Filmové a divadelné herectví – acting coach Eva Ventrubová (JAMU)
Filmové herectví – acting coach Ivo Consi
Filmové herectví a technika před kamerou: acting coach Viktória Rampal Dzurenko

Filmografie:

Cool Girl – celovečerní film, 2023
Ordinace v růžové zahradě – tel. seriál, 2022
Zbojník – celovečerní film, 2022
Rýhy minulosti – st. film, 2022
Ztroskotanci a samozvanci – st. film, 2020
Modrý kód – tel. seriál, 2020
Coming Back – english pilot, 2020
Zaklínač/Lov– internet. seriál, 2020
Dračí prsten – internet. seriál, 2019
Labyrint III – tel. seriál, 2018
Marie Terezie I – tel. film, 2017

Reklamy:

Holoride, A1, Revolut, CBD Star, AU!Block, Pilsner Urquell, Gumotex, Unicredit Bank, Lidl, Kozel, Sazka, Brno, Vectavir, Galerie Harfa, PF Fashion, MimoSpace FAshion