Luděk Tvrdý

Contact
Skills
  • Ballroom dancing
  • climbing
  • Driver's licence
  • Equitation
  • Fencing
  • ice hockey
  • ice skating
  • Martial arts
  • Motorcycle riding
  • pingpong
  • rollerskating
  • skiing
Languages
  • Czech
  • Slovak
  • English
  • Polish
Biography

Herectví – lektoři:

Eva Ventrubová (JAMU), Ivo Consi, Viktória Rampal Dzurenko (FAMU), Kristýna Budišová (DAMU)

Filmografie:

Manipulace- celovečerní film, 2024

Cool Girl – celovečerní film, 2023
Mama na prenájom – tel. seriál, 2023
ZOO – tel. seriál, 2023
Ordinace v růžové zahradě – tel. seriál, 2023
Zbojník – celovečerní film, 2022
Rýhy minulosti – st. film, 2022
Ztroskotanci a samozvanci – st. film, 2020
Modrý kód – tel. seriál, 2020
Coming Back – english pilot, 2020
Zaklínač/Lov– internet. seriál, 2020
Dračí prsten – internet. seriál, 2019
Labyrint III – tel. seriál, 2018
Marie Terezie I – tel. film, 2017